Gå til hovedindhold
Nyhed

Donation fra Velliv giver gode oplevelser til beboerne

Onsdag den 20. september var der reception i forbindelse med overrækkelsen af en donation fra Velliv Foreningen. Bostederne Chr. X’s Allé og Magnetens Boenheder modtog en donation fra Velliv Foreningen på 21.333 kr. øremærket til oplevelser med beboerne. 

Overrækkelse af donation fra Velliv foreningen

Aller først skal der lyde en stor tak til Foreningen Bostedet Chr. X’s Allés Venner og bestyrelsen for venskabsforeningen, for det arbejde de har lagt i foreningen siden starten.

Vi er meget taknemmelige for det samarbejde vi har med de pårørende – både i form af deres deltagelse til arrangementer, men uden tvivl også i form af det store arbejde Foreningen Bostedet Chr. X’s Allés Venner har udført. 

Knud Volmer deltog som repræsentant fra Velliv Foreningen og overrakte officielt pengene til beboerne, Forstander Ole Mikkelsen fra Bostederne Chr. X’s Allé og Magnetens Boenheder og formand for Foreningen Bostedet Chr. X’s Allés Venner Søren Bork.

En stor tak

Foreningen Bostedet Chr. X’s Allés Venner har gennem de sidste par år skabt muligheder for, at beboerne får oplevelser, der er ud over hverdagen. Det gør de ved at søge at søge fondsmidler til at forbedre hverdagen og trivslen for vores beboere.

Det arbejde bestyrelsen fra venskabsforeningen bidrager med, er helt uvurderlig. Der bliver skabt adgang til oplevelser, der er helt ud over det sædvanlige, så som en Partybus.

Læs mere om Foreningen Bostedet Chr. X’s Allés Venner her.

Partybussen kører

Mens overrækkelsen af donationen finder sted, så er en gruppe beboere fra Bostederne Chr. X’s Allé og Magnetens Boenheder ude og køre med en Partybus.

Partybussen kørte først en lille tur i området og var tilbage på efter små 30 minutter. De beboere, som ville af bussen, kunne stå af og resten kørte videre i en times tid mere.

Et godt ungdomsmiljø for vores beboere

Ved hjælp af Foreningen Bostedet Chr. X’s Allés Venner støtte og de donationer de har fået fra erhvervslivet har beboerne fået redskaber og udstyr som sansestole, sanserum, IBG-skærme, fællesarrangementer og begivenheder, som partybus, Royal Run og Sjællandsfestivalen. På den måde får beboerne oplevelser, som andre unge i stigende grad også har.